• 05.11.2016, 12:55

5 frokostfavoritter


Hei dere!

Som dere vet, er jeg utrolig glad i å kose meg, og da spesielt til frokost om jeg har litt ekstra god tid. Og i løpet av den tiden jeg har blogget har jeg delt flere frokostfavoritter med dere. Så i dag tenkte jeg å dele mine topp 5 frokostfavoritter. Disse er satt i tilfeldig rekkefølge, så altså ikke etter hva jeg liker best. Det tror jeg avhenger av hva man ønsker til den tiden.


 

1. Chiapudding er en stor favoritt hos meg. Ikke bare er det en forholdsvis lett frokost, men også en veldig sunn en med masse proteiner og mineraler. Hvordan du lager det kan du sjekke ut HER. 

2. Eggetoast. Jeg har egentlig ikke vært noe særlig glad i stekt egg før nå den siste tiden. Jeg er fortsatt ikke noe glad i å spise den "alene", men i kombinasjon med noe annet blir det utrolig godt etter min smak. 

3.  Smoothiebowl tok jo helt av en periode, og jeg kan jo skjønne hvorfor. Dette er igjen en veldig lett, men mettende frokost hvor du kan ha utrolig mange kombinasjoner. Et tips til hvis du vil ha den mer mettende er å ha i havregryn og chiafrø. 

4.  Havrepannekaker har vært en favoritt lenge. Ikke bare er det super enkelt å lage, det er jo så sunt og godt. Det eneste du trenger er å blande egg, havregryn, litt melk og søtning etter ønske.


 

5. Amerikanske pannekaker. Hvem er ikke glad i amerikanske pannekaker? Dette er jo ikke av den sunneste sorten, men utrolig gode om du en helg ønsker å "skeie" ut litt, ellers er de også supre til en bursdagsfrokost. Oppskrift finner du HER. I dag herjer uværet virkelig her i Larvik, får håpe det gir seg snart, for det er helt umulig å bevege seg utenfor døra. Ønsker dere i hvert fall en fin lørdag. Jeg skal pakke meg godt under pleddet med tekoppen i hånda. Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 

Victoria Larsen

05.11.2016 kl. 13:12
Åh, så gode favoritter!

skarvangen

08.11.2016 kl. 20:53
Victoria Larsen: Jaaa :D

Lisa Rørvik

05.11.2016 kl. 14:42
Dette så jo bare kjempe godt ut :)

skarvangen

08.11.2016 kl. 20:54
Lisa Rørvik: Hehe, så bra :D

Hedda Egerdahl

06.11.2016 kl. 13:18
Nam! Så mye godt :D

skarvangen

08.11.2016 kl. 20:54
Hedda Egerdahl: :D
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori