• 22.10.2016, 14:25

Nytt til rommet og bilder fra lalalab


Hei dere!

Her forrige helg fikk jeg endelig ryddet og vasket litt på rommet mitt. Det var virkelig nødvendig. Og mens jeg var i gang, tenkte jeg at det var på tide å få det nye tilskuddet til rommet mitt opp på veggen. Det er den nye "tavla" dere kan se under her til å henge bilder på. Og jeg er bare så fornøyd. Bildene dere ser på "tavlen" har jeg bestilt fra den fine siden lalalab.com, en side hvor du kan bestille alt fra slike "vintage" bilder som jeg har bestilt til fotoalbum eller collager. Er du glad i å ha bilder hengende rundt på rommet, eller ønsker å gi f.eks et album i gave til en venn burde du definitivt sjekke ut siden eller appen for den saks skyld. Og om du bruker koden "PG8O5X73" får du 12 gratis bilder (til en verdi av 5 euro) ved ditt første kjøp. Og det kommer vel godt med?


 

 Hva synes dere? Personlig synes jeg at bilder av minner og ikke minst venner gjør det lille ekstra for at et rom skal bli mer personlig.

 

Nå skal jeg få ordnet meg, for om ikke lenge skal ha på kakelotteri med russegruppa. Ønsker dere en fin lørdag!

Klem i fleng :)

Victoria Larsen

22.10.2016 kl. 14:44
Så utrolig nydelige bilder! Fin inspirasjon :D

skarvangen

22.10.2016 kl. 19:17
Victoria Larsen: Tusen takk :D
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori