• 25.09.2016, 19:40

5 beauty hacks du må kunne


Hei dere!

I dag tenkte jeg å dele noen beauty hacks med dere som jeg mener at de fleste bør kunne, og som fungerer kjempe bra for meg. Det florerer av skjønnehetstips overalt. Tips som skal hjelpe deg med det ene og det andre. Jeg skal ikke påstå at disse helt sikkert kommer til å funke for deg, men disse er i hvert fall mer troverdige enn mange andre der ute. Disse lover ikke revolusjonerende endring og resultater , men er enkle tips som kan hjelpe deg litt ekstra i hverdagen.





 


 

1. Skulle du ønske at leppestiften din var matt? Bruk et ansiktspudder (gjerne translucent) og dabb forsiktig på leppene med en pudderkost. Da får du en fin og matt leppestift.

2. Dypp neglene dine i iskaldt vann for at de skal tørke fortere. Sliter du med at du synes at neglelakken tørker sakte. Da bør du benytte deg av dette trikset. Da tørker neglene på null komme niks.

3. Bruk cocosolje på øyevippene og øyebrynene. Vi er som regel flinke til å ta vare på huden vår og håret vårt, og glemmer ofte andre steder på kroppen, men blant annet så er vipper og bryn minst like viktig. Og de trenger også mye fuktighet akkurat som andre steder på kroppen. Da fungerer cocosolje kjempe fint.

4. Bruk en hvit eyeliner på våtkanten får å se mer våken ut. Dette trikset har jeg sett masse av i det siste, og det fungerer også utrolig bra.

5. Putt neglelakken din i fryseren i 15 minutter før du skal ta den på. Dette vil gjøre at den legger seg mye lettere på neglene.

 



Håper dere kan ta i bruk noen av tipsene over. Ønsker dere en fin søndagskveld videre.

Klem i fleng :)

 

Henriette Celin

25.09.2016 kl. 19:43
Fine tips! kokosolje burde jeg gå til innkjøp av. Det kan jo brukes til så mangt (:

skarvangen

25.09.2016 kl. 20:11
Henriette Celin: Ja, det burde du. Man kan bruke det til utrolig mye :D

Andrea

25.09.2016 kl. 21:09
Supre tips!

skarvangen

25.09.2016 kl. 21:38
Andrea: Glad du likte dem :D
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)



Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori