• 18.07.2016, 18:02

Min erfaring med vippe extensions


Hei dere!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha fylt på vippene mine igjen hos flinkeste Vilde. Nå var det faktisk 5 uker siden jeg satt på de gamle, så man trygt si at det ikke var mange vipper igjen. I dagens innlegg tenkte jeg å skrive litt om min erfaring rundt det å ha vippe extentions. Både fordeler ved det og ulemper. Håper det kan være nyttig for noen av dere som vurderer å ta vippe extenions selv. 

 

Først så kan jeg jo si at jeg har klassiske vipper. Det er de som ser mest naturlige ut. Du kan også velge volum, men da ser de fort litt mer unatulige ut. Min erfaring med vippe exentions har hittil vært veldig god. I en ukes tid etter jeg hadde satt de på datt det av noen litt her og der, men etter hvert så holdt de seg godt i noen uker. Jeg vil bare skyte inn at det er vanlig å fylle på vippene hver 3-4. uke, noe jeg ikke fikk til denne gangen. Da gikk det faktisk over 5 uker i mellom, og da er det ikke rart det var veldig få vipper igjen. Men alt i alt, om du fyller på hver måned så skal de holde ganske godt.

 


 

Fordeler med vippe exentions: 

- Du slipper å bruke øyesminke. Veldig deilig å slippe det når jeg begynner på jobb 7:30. Da står jeg bare opp, kler på meg og går på jobben. 

- Sparer tid på morgenen. Dette punktet går litt over i punktet over her, men kan like så godt stå som et eget punkt. Er superdeilig å ha bedre tid på morgenen, kan tenkte meg det blir deilig til høsten når skolen begynner igjen også. 

- Slippe vannfast maskara på sommeren. Dette var noe jeg synes var utrolig deilig når vi var på ferie, rett og slett å slippe å sminke seg i det hele tatt når man er på ferie er befriende.

 

Ulemper med vippe extensions:

- Først og fremst er det ganske dyrt. Jeg er heldig og gjør det hos en jeg kjenner, så på den måten blir det ikke så dyrt som det ville blitt om jeg gjorde det på en salong. Men dyrt blir det uansett.

- Du kan ikke gni deg i øyene. Det høres kanskje ut som et rart "argument" å ta med, men for min del så plager det meg litt. Jeg har ganske sensetive øyne, og liker å kunne gni litt i det om det svir. 

- Det svir noe sykt om man får vann på de, i hvert fall om du har like sensetive øyne som meg. Så man må passe litt ekstra på når man dusjer, eller bader. Når jeg var på ferie, bada jeg med solbriller. (Tips)

- Vanskelig å slutte. Har du først begynt med vippe extensions er det vanskelig å slutte. Det blir en slags avhengighetssak. 

 

Jeg vil i hvert fall anbefale dere å teste ut vippe extensions om lurer på om du skal prøve det eller ikke. Du kommer ikke til å angre. Jeg har i hvert fall hittil bare hatt en positiv erfaring ved det, bortsett fra at det datt av litt på starten. 


  


 

Håper dere fikk noe ut av at jeg delte min erfaring med dere. Har dere noe tips eller erfaring rundt dette dere også er det bare å dele det i kommentarfeltet. Nå skal jeg få ordnet meg ferdig til bursdagfeiring av en venninne i kveld. Ønsker dere en fin ettermiddag - og ikke minst en fin uke.

Klem i fleng :) 

 

Janne

19.07.2016 kl. 01:32
har aldri prøvd det før, så det var interessant for meg å lese. Lærte litt nå! :D

skarvangen

19.07.2016 kl. 10:41
Janne: Så bra :D
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori