• 15.07.2016, 11:24

Coco and blueberry chia pudding


Hei dere!

God morgen. Det svir i hjertet mitt i dag når jeg leser om det forferdelige som har skjedd i Nice, så det føles i grunn litt feil å dele slike overfladiske ting som "hva jeg har til frokost", i dag når slike ting skjer i verden. Men det er jo slik det er å skrive blogg. Blogger er ofte litt overfladiske og det som på mange måter gjør de interessante å lese. Folk liker å klikke seg inn på nettsteder hvor de kan koble litt vekk fra virkeligheten, i hvert fall er det slik jeg liker å tro det fungerer. 

Over til noe annet. Nå var det utrolig lenge siden jeg hadde spist chia pudding, og siden jeg hadde litt flere chiafrø igjen, mikset jeg sammen til en liten porsjon i går kveld. Åh, chia pudding er bare helt nydelig, ikke minst super sunt og godt for kroppen. Som jeg har skrevet før inneholder chia viktige mineraler og proteiner, ikke minst omega - 3 som er viktige for kroppen. Så en skål med dette i ny og ned, er veldig lurt. 


 
 

Slik gjør du: Miks sammen 3-4 ss med chiafrø med 2 dl melk. Bruk gjerne en håndmikser for å få blandet frøene og melken ekstra godt sammen. Sett den i kjøleskapet og la den stå over natten. Da har du en supegod og sunn frokost til dagen etter. 

 


 Ønsker dere en finfin fredag!

Klem i fleng :) 
 

Henriette Celin

15.07.2016 kl. 11:35
Så deilig!

skarvangen

15.07.2016 kl. 19:58
Henriette Celin: Det var det :.D
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori