• 13.06.2016, 19:05

Julie tipser: USB charger 3 in 1


Hei dere!

I dag ønsker jeg å tipse dere en helt super og genial dings. Denne dingsen passer ypperlig for folk med teknologiske apparater som er fra forskjellige merker eller forskjellige modeller. Ellers er den rett og slett super for familier hvor det er behov for flere typer ladere. 

  

Denne supre dingsen jeg snakker om er rett og slett en USB lader med 3 forskjellige ladefunksjoner. En for iphone 3 og 4, en for iphone 5 og 6 og en for samsung. Jeg kjøpte denne fordi den rett og slett bare er super å ha i skuffen om det kommer noen på besøk som har en annerledes telefon enn en selv. Ellers er den jo også super å ta med seg på ferie, eller rett og slett til å ha på hytta. Jeg vet mamma også kjøpte denne, som vi kan ha den på hytta ,ettersom den dekker alle laderne vi trenger. 

Den supre dingsen kan du få kjøpt på Søstrene Grene, og koster 24 kroner og 40 øre. Veldig billig, men kanskje ikke den beste kvaliteten, men den er i hvert fall super i ei lita krise. 

  Ønsker dere en fin mandag videre. Jeg får slenge på meg treningstøyet og prøve å komme over dørstokken. I dag er den høy skal jeg love dere, men det er likevel viktig å starte uken med litt trening. Da har jeg troa på at den kan bli fin. 

Klem i fleng :) 

 

kineli

13.06.2016 kl. 19:16
genialt ;) takk for tips! Liker tips vettu. ha en fin dag ;)

skarvangen

13.06.2016 kl. 21:40
kineli: Bare hyggelig :D Takk i like så!!
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori