• 22.05.2016, 16:13

Top 4 lipproducts


Hei dere!

God søndag til dere fine mennesker. I løpet av årene har jeg vært gjennom utallige leppeprodukter, like mange gode som dårlige. I den siste tiden så har det "hopet" seg opp noe favoritter. Flere har vært med meg i flere år, flere er nokså nylige favoritter. Å oppdage produkter du virkelig liker kan være en vanskelig sak, så mitt formål i dag er å dele 4 gode leppeproduker som jeg virkelig kan anbefale i det daglige liv.


  

LUSH lip scrub: er virkelig en must have for alle jenter (og gutter). Generelt er en god leppeskrubb et must. Leppene trenger minst like mye å bli eksfoliert som andre deler av kroppen. Så om du leter etter en god leppeskrubb (som i tillegg smaker godt), så anbefaler jeg dere denne som jeg har sverget til i flere år. 

MAC lipstick i fargen FAUX: Er det en leppestiftfarge som alle bare er nødt til å ha i kolleksjonen sin så er det nettopp denne fargen. Noe finere nude og "hverdagslig" farge finner du ikke. Jeg er så glad i den at jeg har en ekstra på lur når den denne blir tom. 

Clarins instant light lip perfector: Tipper folk er lei av å høre om disse nå? Om du er det, og ikke har en selv så har du kanskje skjønt at det er på tide å adde denne til ønskelisten. Perfekt lipgloss til både hverdags og fest. I tillegg gir den god fuktighet til leppene. 

Clarins lip comfort oil: Denne har jeg snakket masse om i det siste. Virkelig det beste leppeproduktet jeg noen gang har prøvd. Om du ønsker å vite mer om den, kan du sjekke ut innlegget jeg dedikerte kun til den HER

  Ønsker dere en finfin søndag videre! Her skal det øves videre på tyskeksamen som er i morgen...

Klem i fleng :) 

lisarorvik

22.05.2016 kl. 16:52
Kjempe fine favoritter :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

skarvangen

23.05.2016 kl. 22:47
lisarorvik: Tusen takk :D

Henriette Celin

22.05.2016 kl. 21:48
Den mac leppestiften ser så fin ut! og lip comfort oil´en må jeg få prøvd en gang ^^

skarvangen

23.05.2016 kl. 22:48
Henriette Celin: Den er veldig fin! Og oljen er supergod ;D

Karoline

23.05.2016 kl. 15:22
Fine :)

skarvangen

23.05.2016 kl. 22:48
Karoline: :))
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori