• 20.03.2016, 15:51

Julie tipser: Emma S - facial wash


Hei dere!

God søndag i det fine været. Nå har jeg virkelig troa på at våren har kommet for å bli. Vi får krysse fingrene.


 

Det er tid for et nytt "Julie tipser" innlegg og denne gangen er det denne supergode og fine ansiktsrensen fra Emma S som skal bli dedikert et eget innlegg. Emma S er et merke jeg har blitt veldig glad i de siste årene. Ikke bare ser produktene utrolig fine og elegante ut - de også utrolig gode. Og i første omgang er det Emma S. cleansing facial wash som skal bli skrytt litt av. Jeg vil tro dette er min tredje tupe av akkurat dette produktet, og det har vært et produkt jeg har sverget til i flere år nå. Utrolig at jeg ikke har fortalt dere om den før nå. Men når man bruker et produkt over så lang tid - så går det å vise den fram litt i glemmboka. Men nå tenkte jeg at jeg bare MÅTTE vise dere den. Emma S. cleansing facial wash er rett og slett en ansiktsrens/vask som du kan bruke til å fjerne sminken din om kvelden eller rett og slett bare til å vaske ansiktet ditt. Jeg liker å bruke den morgen og kvelden. Morgen: for å rense ansiktet mitt for oljer og evt svette før jeg påfører sminke, og for å våkne egentlig. Kveld: for å vaske vekk sminken og rense huden. 

Dette produktet er i tillegg veldig drøy i bruk, ettersom du kun trenger veldig lite av det til hver rens. Jeg klemmer ut en liten dert i hånden, gnir det så sammen med vann så det blir et slags skum, før jeg sirklerer skummet rundt om i ansiktet og til slutt skyller det av med varmt vann og tørker ansiktet tørt med et håndkle. 

 

Huden blir så deilig og ren etterpå, og er mye bedre for huden enn å bruke sminkeservietter. Sminkeservietter føler jeg heller ikke klarer å få bort all sminken. Så jeg anbefaler dere virkelig å teste ut dette produktet om dere ser etter en god rens. 


Har dere testet ut noen produkter fra Emma S før? 

Nå skal jeg snart på bowling med noen venninner. Vi snakkes. Ønsker dere en fin søndag videre.

Klem i fleng :)

Aleksandra

20.03.2016 kl. 16:15
Har hørt så mye bra om Emma S, men har aldri prøvd det selv. Tror jeg skal teste ut et par produkter når jeg går tom for de jeg har :) Har forresten ukens blogg konkurranse på bloggen, hadde vært artig om du vil være med! God påske!

skarvangen

21.03.2016 kl. 11:02
Aleksandra: Det burde du virkelig! Utrolig gode produkter :D God påske til deg!

Maria Bergheim

20.03.2016 kl. 16:26
Denne har jeg ikke prøvd, men kanskje jeg skal gå til innkjøp å prøve den :-D Virker veldig god!

skarvangen

21.03.2016 kl. 11:02
Maria Bergheim: Ja, den anbefales virkelig :D

Henriette Celin

20.03.2016 kl. 22:03
Ja, og elsker denne! har selv anbefalt den flere ganger fordi jeg liker den så godt. Den beste rensen jeg har prøvd hittil^^

skarvangen

21.03.2016 kl. 11:03
Henriette Celin: Ja, ikke sant! Den er den beste.. hehe :D
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori