• 21.02.2016, 14:05

Julie tipser: FitBit Charge HR


Hei dere!

God søndag! Det er tid for et nytt Julie tipser innlegg igjen, og jeg håper det vil falle i smak. Denne uken er det min kjære FitBit klokka som skal bli snakket om. I Oktober var jeg så heldig å få denne Fitbit klokka av foreldrene mine. Mamma hadde hatt den i et par måneder, og jeg var også veldig gira på å få prøvd den ut.


Fitbit Charge HR er en aktivitetsmåler som måler det meste av det du måtte ønske. Den viser først og fremst klokkaslettet, deretter hvor mange skritt du har gått, så pulsen din, deretter hvor mange kilometer du har gått, så hvor mange kalorier du har brent og til slutt hvor mange etasjer du har gått. Alt dette sjekker du enkelt og raskt ved å trykke på den lille knappen på siden av klokka. Skal du sjekke klokka: 1 trykk, sjekke skritt: 2 trykk osv... Om du holder knappen inne kan du stille inn til "treningsøktmodus", hvor klokka måler gåtte skritt og brente kalorier for den spesifike treningsøkten, det er jo også en motivasjon i seg selv. 

Det som også er veldig bra med denne klokka er at den kan kobles til en app, slik som du kan se under. På appen kan du se alt og litt mer en du ser på klokka og du kan til og med adde venner som du kan konkurrere med. Det motiverer en veldig. I hvert fall meg. Det er viktig at man har på blåtann hele tiden for at klokka skal være kobla til appen, slik at aktiviten osv blir synkronisert. Og har du koblet mobilnummeret ditt og kontaktene dine til appen, dirrer det i klokka når noen ringer deg. Da kommer det også fram hvem som ringer. Veldig kjekt fordi som ofte lar mobilen være på lydløs. Men for at det skal fungere er du nødt til å ha på blåtann på telefonen koblet til klokka. 

Man kan sette opp daglig mål for seg selv. F. eks: 10 000 skritt hver dag, og å brenne 3000 kalorier. Da dirrer det i klokka når du har fulført disse målene. En annen ting som jeg ble veldig glad for å oppdage var at du kunne stille inn en alarm på klokka. Når klokka ringer da f.eks om morgenen så dirrer det i klokka, og du våkner lettere enn en svak mobilalarm i det fjerne. 

Pris: ca. 1200 kr  


Det er selvølgelig mer jeg kunne sagt om denne klokka, men det finner dere ut selv om dere velger å invistere i denne klokka, noe jeg virkelig anbefaler. Håper dere fikk noen tips og at det jeg har skrevet var nyttig. Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på om klokka. 

Ønsker dere en fin søndag videre. 

Klem i fleng :) 
 

Q. Vyvy

21.02.2016 kl. 14:24
Nice :-)

skarvangen

23.02.2016 kl. 21:08
Q. Vyvy: :))

Anette

21.02.2016 kl. 14:56
Jeg hadde et, men ble lei av å ha det rundt armen så solgte det til lillesøster. Men hjalp meg veldig å komme i gang med et sunnere kosthold :)

skarvangen

23.02.2016 kl. 21:08
Anette: Så bra :)
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori