• 11.02.2016, 15:16

Julie tipser: leppepleie


Hei dere!

Jeg har en stund tenkt på å starte en spalte hvor jeg tipser dere om diverse. Tenkte ville være en fin måte å få fram mine favorittprodukter etc... på.  Har selv sett at Eirin Kristiansen har hatt denne spalten, og har blitt utrolig inspirert. 


 

I dag tenkte jeg å tipse dere om mine favoritt leppepleie produkter. Leppene er minst like viktig å smøre og holde fuktig som andre deler av kroppen. Jeg skal dele mine favoritter med dere, hvor noen av de også kommer med fine, delikate farger. Jeg vedder på at de fleste av dere har hørt om dem da, vell og merke. Nemlig Babylips fra Maybelline. "Babylips" kolleksjonen til Maybelline har holdt på i noen år nå, og helt siden de kom ut i Norge har jeg vært helt frelst. Har et mål om å ha "alle" fargene en dag.. haha. Ikke bare er disse leppepomadene fine å se på - flere av dem etterlater seg også en nydelig farge samtidig som de gir god fuktighet til leppene. Prisen på disse er ikke sånn alt for gæren heller - så det er jo et pluss. 

I selve "babylips" kolleksjonen kan du også finne flere typer "underkolleksjoner". Som f. eks Dr. Rescue som jeg har et par stykker av, og Electro. Selv har jeg flest av den "originale" kolleksjonen. Under her kan dere se de 6 forskjellige jeg har. 
Den gule synes jeg er ekstra god å bruke før jeg skal legge meg: for det første fordi den er uten farge, og for det andre at den er "feitere" på leppene enn de andre. Så den er jo super å ha gjennom natten. 


Har dere prøvd leppepomadene fra Babylips før? 

Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

cheerchrissy.blogg.no

11.02.2016 kl. 17:07
Ja, det har jeg! Liker veldig godt den blå uten farge!

skarvangen

12.02.2016 kl. 17:04
cheerchrissy.blogg.no: Den skal jeg teste ut :D

inabellee

11.02.2016 kl. 21:13
Elsker disse, har mange av dem selv. Hvor kjøpte du den du har dem på? :)

skarvangen

12.02.2016 kl. 17:05
inabellee: Jeg også :D Den er kjøpt på Søstrene Grene!
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori